Ébredés… az 5. Dimenzióba való átmenetről néhány gondolat…

Felmerülnek kérdések mindenkiben, ahogy bennem is, mi történik most velünk? Miért vagyunk abban a helyzetben, amiben? Miért vagyunk és érezzük korlátozva, leállítva magunkat? Erre próbálok más, nem a megszokott szemszögből rávilágítani. Nem véletlenül lett a honlapom neve 5dcsodaország.
Ami intuícióként jött és nem agyalásból, gondolkozásból, hanem érzésből. Mert a technikákkal, amiket az 5dcsodaország.hu honlapon szeretettel kínálok, ezekben a nehéz időkben és a felébredés folyamatában nagyon sok segítséget adhatnak.

Ébredés… az 5. Dimenzióba való átmenetről néhány gondolat…

Sok embernek ez az információ új és hihetetlen, de a Föld és minden lakója egy tudatosság-váltást él át most, amely egy teljesen új valóságba vezet. Áttérünk az 5. Dimenziós valóságba, ami már évekkel ezelőtt elkezdődött. Azóta ez a folyamat nagyon felgyorsult.

Az 5. Dimenzió olyan, mint egy tündérmese… ahol az emberiség harmóniában, békében él mindennel és mindenkivel. Nincs éhezés, szegénység, bűnözés, háború. Mindenki félelem nélkül él. Nehéznek tűnik, hogy eljussunk ide, de ez meg fog történni. Lesznek azonban, akik ellenállnak ennek a változásnak.

Gondolkodtunk és álmodtunk már nagyon sokan arról, hogy milyen lenne egy ilyen világban élni. De benne vagyunk a 3D-s valóságban, amit leginkább a küzdelem jellemez. Sokan gondolkoznak azon is, hogyan lehetne megváltoztatni a világot, amiben most élünk egy olyan helyre, ahol a szenvedés, a betegség, a félelem helyett a béke és az együttérzés dominál.

Mindenkinek meg van a lehetősége arra, hogy belépjen az 5D valóságába, ahol magasabb rezgésszinten létezhet, de nem mindenki dönt az 5D-be való átmenet mellett. Akik azt választják, hogy áttérnek ebbe a magasabb rendű valóságba, erőteljes változásokat fognak megtapasztalni, amint a testük és az elméjük megpróbál alkalmazkodni az áttéréshez szükséges radikális átalakuláshoz.

Fontos tudni, hogy a dimenziók nem helyek, hanem a tudatosság szintjei és minden magasabb dimenzióban szélesebb a valóság, a tudás és a megismerés spektruma. Nagyobb szabadságot, erőt és lehetőséget kapunk a valóság megteremtéséhez.

A 3. Dimenzió egy olyan tudatállapot, ami nagyon korlátozott és gátolt. A 3D-s valóság egy merev szabályrendszereken és korlátozott hiedelmeken alapul. A dualitás és az ítélkezés jellemzi, a félelem mindenütt megtalálható.

A 4. Dimenzió a híd, amelyen most sokan vannak viszonylag rövid ideig. A 4D-n való áthaladás készít fel bennünket az 5. Dimenzióba való átmenetre. A 4D-ben ezek az érzések tapasztalhatók: ébredési pillanatok, bennünk és körülöttünk minden könnyebbnek tűnik, a dolgok kevésbé merevek és feloldódik a félelem. Amikor szeretetet, örömöt és hálát érzünk, akkor a 4D tudatosságot éljük át.

Ahhoz, hogy a tudatosság 5. Dimenziójában éljünk és ott is maradjunk, minden mentális és érzelmi csomagunkat le kell tegyünk a kapuban. Nem létezik az 5D-ben félelem, ellenségeskedés, irigység, bűntudat. Urai vagyunk a gondolatoknak és a megvalósítás azonnali. Az emberek telepátiával kommunikálnak, és képesek mások gondolataiban és érzéseiben olvasni.

Fontos azt is tudni, hogy az átmenet során segítenek bennünket a magasabb dimenziók emelkedett lényei, mint például az Angyalok. Itt vannak a jelenünkben, hogy támogassanak minket. Ne felejtsük kérni a segítségüket! Csodákra képesek!

Bárki megteheti, hogy ellenáll ezen változásoknak, vagy aktívan részt vehet benne. Ez egy teljesen egyénfüggő megtapasztalás és az is, hogy ki milyen gyorsan járja végig ezt az utat.

A megtapasztaláshoz, az utazáshoz, a változáshoz kívánok egészséget, bátorságot, erőt, hitet és szeretetet.

Ha a változáshoz szükséged van segítségre, az 5dcsodaorszag.hu honlapon részletes tájékoztatást kaphatsz.

Köszönöm a figyelmed.

Szeretettel: Andi 

A bejegyzés főképe: Tobias Bjørkli www.pexels.com. Köszönet a művésznek. 🙂

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.