Integrált Energia Technika

(Integrated Energy Therapy®) / IET®

KÉPZÉS

Az (Integrated Energy Therapy®) / Integrált Energia Technika IET® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Egy hatékony módszer, mellyel önmagunk, vagy mások energiamezejét tisztíthatjuk és erősíthetjük meg. Alap-, Közép-, és Felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiarendezőjeként dolgozhatnak bárhol a világon.

Mi az Integrált Energia Technika, mi az az IET ®?
Ezen a linken elolvashatod: Integrált Energia Technika / IET®

Az IET tanfolyamokon általában azok vesznek részt, akik a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyekkel egyensúlyt tudnak teremteni a mindennapi életükben, harmóniában tudnak lenni önmagukkal és környezetükkel.

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® Magyarországon nem akkreditált képzés.

Az IET ® egy beavatás alapú energiatechnika rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Oktatói szint.

Az IET Mester-Oktatók képzését az IET Trénerek végzik.  Közép-, Kelet -Európában mindössze egy IET Tréner van, Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner. Andrea, miután 3 éven keresztül a The Center of Being beválasztotta a legjobb IET oktatói közé, elnyerte a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014/2015/2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014/2015/2016. címet. 2017-ben abban a kiváltságban részesült, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívta az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Andrea Stevan J. Thayertől személyesen tanult és tőle kapta meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.