INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA®

IET®

Integrated Energy Therapy® (IET®) egy újgenerációs, hatékony energiatechnika rendszer, ami megszabadít az energiablokkoktól a jóllétünk érdekében. Az IET küldetése „Gyógyítsuk a világot egy szívként egyszerre!”. Az IET, amit a The Center of Being alapítója Stevan J. Thayer dolgozott ki, az energiamező kilenc Gyógyító Angyalától csatornázott lila angyali energiasugár segítségével egyenesen a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik. Az IET segít biztonságosan és fájdalommentesen kitisztítani a múlt korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenünkben, hogy kibontakozhasson és megvalósíthassuk álmainkat a jövőben.

Stevan J. Thayer az Integrált Energia Technika megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája.

Az IET® Integrált Energia Technika az energiamezőben az IET energiarendező által energetikai tisztítást és feltöltést végez. 

Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és segíti a Kliens személyes fejlődését. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni.

AZ IET energiarendező lila angyali energiasugárral dolgozik, melyek a következő lépések:
Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja, energetizálja.
Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat/blokk elkezd feloldódni.
Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő elenged, – de csak annyit, amennyit a Felsőbb Tudatossága enged, – az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből (aura).
Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Kinek ajánlott és miért hasznos az IET® ?
8 éves kortól bárkinek ajánlott, nincs korhatár.
Az energiarendezések 2 hetente ajánlottak, vagy ahogy a „LÉLEK” engedi, igényli.
Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben a negatív energiablokkokat.
Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jólléted útjában állnak.
Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.
Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.
Segít harmóniát teremteni az életedben.
Megtapasztalhatod az IET angyalokkal való kapcsolódást.

Az energiarendezés masszázságyon történik, a Kliens ruhában fekszik, puha takaróval betakarva, halk zenét hallgatva. Az energiarendezés után könnyű, örömteli érzéssel, pozitív energiákkal feltöltődve távozik.

IET ® Energiarendezés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből (aura) a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek-kötelezettségek, szívfájdalom, neheztelés/visszafojtott harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.
Az energiarendező az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a negatív energialenyomatot (blokkot) egy finom nyomással kioldja. A negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrál.
Időtartama: kb 60 perc

Lélekküldetés aktiválás az IET® Energiarendezéshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a Kliens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását.  A Lélekküldetés aktiválásával (több életfeladatunk is lehet) az aktuális életfeladat elől elgördítjük az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a Kliens is könnyedén részt vesz izomfeszítő- és lazító technikákkal, illetve az energiarendező által vezetett vizualizációs gyakorlattal.
Időtartama: kb 80-90 perc

IET ® 5 perces megerősítés egy rövid, de nagyon hatékony feltöltő, energetizáló, pozitív megerősítő energiarendezés.
Időtartam kb 30 perc

IET ® Háziállatoknak energiarendezés
Cica (15 perc)
Kutya (30 perc)
Ló (60 perc)

IET® Mester-Oktatói energiarendezés egy speciális energiarendezés.
Időtartam: kb. 2 óra

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező nem diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Akik megtapasztalták e technika csodálatos hatását és energiáját, ők már tudják, hogy milyen fantasztikus könnyű érzés utána. Megváltozik a közérzetük, rezgésszint emelkedés történik és teljesen másképp látnak rá az életükre, a mindennapjaikra.

Ha Te még nem tapasztaltad, de szeretnéd érezni és egyensúlyt teremteni az életedben, harmóniában lenni önmagaddal és környezeteddel, szeretettel ajánlom.

Aki még ennél is többre vágyik, szívesen megtanulná és a mindennapokban is használná saját részére vagy mások megsegítésére, szeretettel várom az Integrated Energy Therapy® (IET®) Integrált Energia Technika tanfolyamokon.

Szeretettel várlak!

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Integrált Energia Technika – Integrated Energy Therapy® (IET®) Mester – Oktató
Felnőttképzési engedély száma: B/2022/000548

Előzetes bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Tel.: +36-30-434-7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.