Vendégkönyv

Szia Andi! Már akartam neked írni! 🙂 Tavaly voltam nálad, nem tudom mennyire emlékszel mik voltak a fő témáink. Egyik fő dolog volt, hogy a férjemnek lett volna egy lehetőség Isaszegen, ahol építkezhettünk volna, de én nem akartam menni. Most ott tartunk, hogy mégiscsak Isaszegre fogunk költözni. Beleegyeztem és már miénk lett a telek. Úgy tűnik jövőre építkezünk. Nehéz szívvel fogok elmenni innen anyuéktól, de lesz saját életünk és kicsit izgatott vagyok, hogy milyen lesz majd a saját házunk! 🙂 A Te hatásodra is egyeztem bele végül. 🙂 Csak meg akartam írni! Szép napot kívánok! 🙂
Brigi
Az auratisztítást egyszerűen imádom. 🙂 Nem is szeretnék felkelni "belőle" a végén. Mintha egy hatalmasat aludnék közben, de mégsem. Inkább egy meditatív állapothoz tudnám leginkább hasonlítani. Egy nagy energia töltetet ad a következő heteknek. 🙂 Köszönöm Andi!
T.
A access barsok alkalmával úgy érzem csak repkedek, olyan könnyű érzés féle. Utóhatásai számomra: sokkal jobb alvás, könnyedebben veszem az akadályokat a multis munkahelyi közegben.
P.
Anyukám egészségileg és hangulatilag hullámzó állapotban volt, amikor Andi segítségét kértem, hogy távolról csináljon neki egy IET auratisztítást. A változás már másnapra jelentkezett, csodálatos volt, anyukám hangja csicserget a telefonban, nyoma sem volt a korábbi depressziós, sírhatnékos hangulatnak. Beszámolt róla, hogy sokkal jobban aludt és vidáman ébredt! Ő is és én is végtelen hálát érzünk Andi a tudásodért, segítőkészségedért, szeretetedért! 🙏❤
J.
Milyen egy tanfolyam Andival? Kellemes hangulatban telt a nap és ami számomra a legfontosabb, érzelmileg biztonságban. Mindenki nyitott és elfogadó volt a másikkal szemben. Jól esett, hogy megengedhettem magamnak érzelmeim, gyengeségeim kimutatását. Ami pedig a tapasztalást és tanulást illeti, csodálatos utazás. Andi mindent érthetően elmondott, megmutatott, ha kérdésem volt, vagy valamit nem értettem, bátran fordulhattam hozzá. Szuper energiák egyesültek. Ha újra kezdeném, akkor is Andit választanám. Hálás vagyok az összes tanfolyamért, amin részt vettem!
D.
Megismerkedtem az Angyalokkal, megtanultam, hogyan tudom elősegíteni embertársaim és saját magam lelki fejlődését az IET technikákkal. A tanfolyamokat erős energiaáramlások és jókedv jellemezte, Andi pedig profin és érthetően adta át az IET technikák végzéséhez szükséges tudást, információt. Minden képzési nap után feltöltődve, új emberként tértem vissza a mindennapi életemhez. Rengeteget segített nekem a képzésen való részvétel. Mindenkinek szeretettel ajánlom az IET tanfolyamokat, ugyanis ezekben a nehéz időkben nagy szükségünk van erre a tudásra.
P.
Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.