Kalteneckerné Balatoni Andrea

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET®) mester - oktató, Access Bars®, Body & Access Energetik Facelift®, Speciális Spirituális utaztató - Regresszió, Érzelmi stresszoldó a kineziológia One Brain® módszerével

„Gyógyító erő a SZERETET. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.”

(Tatiosz)

 

Kalteneckerné Balatoni Andrea vagyok.

Közigazgatásban dolgoztam 31 évig… de már 2010 óta foglalkoztat intenzíven, hogyan segíthetek magamnak és másoknak is változtatni az életükön. Mint a legtöbb ember, természetesen én is tele voltam félelmekkel, szomorúsággal, hiányérzettel, az élet nagy kérdéseivel.

Feltettem magamnak a kérdéseket: Ki is vagyok én? Miért születtem? Mi a feladatom ebben az életemben? Kerestem a válaszokat, de nem találtam…

Jó néhány évvel ezelőtt találkoztam egy ismerősömmel, aki megkérdezte akkor tőlem, hogy vagyok? Az arcomra lehetett írva, hogy nem a legjobban… Megkért, mondjam el mit érzek. A mondataim után elővett egy papírlapot és ráírt egy szót… Neked erre van most szükséged!

KINEZIOLÓGIA

Eltelt néhány hét, míg olyan szituáció kerekedett az életemben, hogy elkezdett motoszkálni a fejemben ez a szó. Kerestem egy számomra szimpatikus kineziológust, akihez elvittem egy szerettemet, hisz neki volt problémája – gondoltam én. Hamar kiderült, hogy tükörképet mutat nekem! Majd természetesen én is kértem időpontot egy érzelmi stresszoldásra, ami olyan pozitív hatással volt az életemre – de nem csak az enyémre, hanem a körülöttem élőkére is -, hogy jelentkeztem One Brain® tanfolyamra. Mindenképp meg akartam tanulni, hogyan segíthetek másoknak. De ez csak akkor lehetséges, ha először magamnak segítek! Ezt a néha rögös, sziklákkal, buktatókkal, könnyekkel teli, de mégis csodás utat Csengeri Zsuzsa kineziológus tanárom/barátom segítségével kezdtem meg, akinek hálásan köszönöm, hogy bízott bennem, figyelt rám, biztatott, ellátott tanácsaival és hitt bennem. Tanulhattam még dr. Simon Katalintól és dr.h.c. Várhidi Ilonától is. Kata legfőképp megtanított arra, hogy próbáljak egyszerre csak egyvalamire fókuszálni. Sokkal hatékonyabb lesz a vágyott eredmény eléréséhez. Iluska megtanította, hogy nincs mitől félnem, higgyek magamban és szeressek! A HIT és a SZERETET a két legcsodálatosabb energia. Nekik köszönhetem, hogy stresszoldóvá váltam. Köszönettel tartozom a Családomnak is, hogy velem tartottak a változás rögös útján!

Mindig is érdekelt és hittem az Angyalok létezésében, a szeretet erejében és energiájában. Nem véletlenül ragadott magával egy másik csodálatos módszer, mely angyali energia segítségével sejtmemória szinten tisztítja a lerakódott negatív energiákat az emberi energiamezőben, „aurában”. Ezt a módszert Rózsás Andrea Integrált Energia Technika (IET®) Mester-Oktató Tréner által és segítségével sajátítottam el. Az INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET®) mester – oktatójaként csodás érzés látnom azokon az embereken a változást, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Csengeri Zsuzsánál tanultam az Access Bars®, és Hartyányi Rékánál az Access Body® és az Access Energetik Facelift® energiarendezéseket, melyek az egész testre kihatnak. Tapasztalatukkal és tudásukkal, csodás energiáikkal járultak hozzá ezen technikák elsajátításához.

Mindig nagyon érdekelt a születés előtti élet, honnan jöttünk, milyen energialenyomatokkal, milyen tapasztalatokkal és élményekkel, vagy esetleg blokkokkal választottuk jelen életünket. Ezt a speciális spirituális ismeretet, amit röviden REGRESSZIÓnak nevezünk dr. Varga- Sebők Anitától tanulhattam meg, aki a Kristályakadémia vezetője, tanára és energiamestere.

Mivel mindig van választásunk és minden mindennel összefügg, így már négy módszer áll rendelkezésemre, melyek közül választhat és megtapasztalhatja ezen módszerek csodálatos tevékenységét, aki változni akarásával és bizalmával hozzám fordul „segítségért”.

Meggyőződésem! Ahhoz, hogy boldogok legyünk és igazán tudjunk szeretni, először meg kell tanulnunk önmagunkat szeretni. El kell kezdenünk keresni, hogy kik és mik vagyunk… és elfogadni, akit találunk. Ha nem tetszik, akit találunk, akkor merjünk változni/változtatni!

„Senki sem változtathat meg. Senki sem akadályozhatja meg, hogy megváltozz. Senki sem tudhatja, hogyan kellene megváltoznod. Még te sem. Amíg bele nem vágsz.”

(David Viscott)

Ez az út nem könnyű, de személyes tapasztalataim alapján tudom, hogy járható és megéri.

Ehhez a változáshoz kívánok Mindenkinek bátorságot, elszántságot, akaraterőt, kitartást, sok türelmet és mérhetetlen szeretetet.

A végeredmény CSAK RAJTAD múlik!

Elérhetőségek:

Tel.: +36 30 434 7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Szakmai hitelesítő adatok

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.