Access Bars®

„Az életben minden könnyedén, örömtelin és ragyogva érkezik hozzám!”

Eleged van már a problémákból?
Szeretnéd megváltoztatni az életed egy könnyed módszerrel?
Szeretnéd esetleg mások életét is jobbá tenni?

Access Bars®

Napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere!

Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fejakupresszúra, fejreflexológia, “fejmasszázs”, ami nem áll másból, mint a fejünkön lévő pontok érintéséből, miközben lehet beszélgetni, vagy csak koncentrálni az aktuális érzéseinkre, érzeteinkre, tüneteinkre. Az érintéses energiarendezés az agysejtjeink mikro-elektromágneses működését és vérkeringését befolyásolhatja, s ezáltal pedig a testünk működésére is kihatással lehet.

Mi az az Access Bars®?

Az Access Bars® módszert 25 éve Gary M. Douglas dolgozta ki. 32 mikro-elektromágneses pontot talált a fejen, amik körkörösen és hosszanti irányban haladnak.

Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket és tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat. Természetesen egyszerre minden nem oldódhat, csak annyi, amit megengedsz magadnak! Olyan életterületekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket és hozott mintákat oldunk, mint a pénz, kreativitás, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, érzékelés, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb…

Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, a fejeden e 32 pont érintésével feloldódna és távozna belőled minden téged hátráltató dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most az életedet korlátozza?

Az Access Bars® energiarendezés

Kb. 1 órás Access Bars® energetizálásakor az agyhullámaink lelassulnak, így a tudatalattinkban a gyerekkorunkból (vagy előző életeinkből) származó beidegződések, hiedelmek, gondolatok, érzések hozzáférhetők lesznek. A biofeedback területén jártas több egészség-szakértő szerint az agy ilyenkor egyszerre produkál teljes ellazuló (théta), delta és totális kreativitást jelentő magas (gamma) agyhullámokat, ami ritkaság együtt. Ez a változás pedig hozzájárulhat egészségtelen beidegződések törléséhez és egészségesek “beírásához” – ezzel együtt pedig az emberi test működésének változásához, ÉLETÜNK megváltoztatásához is.

Sokszor nem is vesszük észre, hogy mélyen tudat alatt a negatív minták lehetetlenné teszik, hogy az élethelyzeteinket a maguk igaz valójában lássuk! Ez a módszer hozzájárul, hogy változást idézzünk elő a 32 pont gyengéd érintésével. Erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt nem sikerül a be- és elfogadás.

Az Access Bars® energiarendezés ajándékai

 • a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,

 • oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,

 • emelkedik általa a tudatossági szint,

 • segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,

 • javulhat az egészségi állapot,

 • az összezavarodott gondolatok kisimulnak,

 • a kapcsolatok gyógyulnak,

 • reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,

 • mély relaxációhoz segít,

 • a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja,

 • képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,

 • egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.

A technika biztonságos és javasolt a várandósság ideje alatt is, mert kiegyensúlyozza az édesanya és a magzat idegrendszerét egyaránt. Ösztönzi a lelki kötődést, amely egyébként a terhesség és a szülés alatti stressz és trauma hatására könnyen megszakadhat. A terhesség alatti energiarendezések során az édesanya kiegyensúlyozott craniosacralis rendszere a magzatnak is jelentős mértékben a javára válik. A terhesség alatt előforduló hányinger csökkentésében is pozitív változást eredményezhet.

Hajlandó vagy befogadni a változást?
“Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.”

(Gary Douglas)

Az energiarendező nem orvos és nem pszichiáter.
A stressz oldása nem helyettesít semmilyen orvosi beavatkozást.

Előzetes bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Tel.: +36-30-434-7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.