A Felsőfokú IET® tanfolyam előfeltétel az Alapfokú és Középfokú IET® tanfolyamok elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET® képzési rendszerének következő lépése, ami az IET® Alap- és Középfokú tanfolyamokra épül. Amíg az Integrált Energia Technika (IET®) Alap és Középfokú tanfolyamok célja a sejtmemória és az emberi energiamező tisztítása, addig az Integrált Energia Technika (IET®) Felsőfokú tanfolyam abban segít, hogy megéld az életfeladatod, a lélekküldetésed és megvalósítsd az álmaid.

A felsőfokú IET® tanfolyam részei:
felsőfokú IET® beavatás, mely aktiválja a 4. és 5. DNS párt; Lélekcsillag tisztítás; Lélekküldetés aktiválás; Látványtábla technika; Szívháló technika; Izomfeszítő- és lazító technikák; Szívsugár, mellyel lehorgonyozzuk az angyali energiákat a Földbe; Felsőfokú IET® kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

Felsőfokú beavatás:
a felsőfokú beavatás tovább szélesíti az emberi energiameződet annyira, hogy az Integrált Energia Technika (IET®) felsőfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újra rendezi a 12 szálú DNS 4. (lélekküldetés) és 5. (lélekcsoport) párját, mellyel képessé válsz, hogy felfedezd lélekküldetésed, életfeladatod és bevonzd lélekcsoportod tagjait, akik segítenek lélekküldetésed és álmaid megvalósításában.

A lélekküldetésed:
mindenki egy különleges küldetéssel születik, ami nemcsak tökéletes számodra, hanem egyben a nagyobb ISTENI terv része is. A Felsőfokú beavatás segít hozzákapcsolódni a 8. csakrádhoz, amit Lélekcsillagnak nevezünk, ahol lélekküldetésed, életfeladatod teljes terve található. Megtanulod, hogy férj hozzá a Lélekcsillag energiájához és jobban megérted lélekküldetésed. Mindebben segítségedre lesz a Látványtábla technika.

Izomfeszítő és lazító technikák:
a mély energiablokkok, amik megakadályozzák, hogy Lélekküldetésed megéld, a Felsőfokú Integrált Energia Technika (IET®) izomfeszítő- lazító technikákkal elengedhetőek, melyeket a kezeken és lábakon alkalmazunk, ami felgyorsítja lélekküldetésed megélését.

LÉLEKCSILLAG tisztítás:
ez a Felsőfokú (IET®) technika lehetővé teszi, hogy a 8. csakrával dolgozz és aktiváld a lélekküldetésed energiáját, illetve, hogy az angyali energiára összpontosítva életre keltsd álmaid.

Szívsugár – a FÖLD gyógyítása: A Felsőfokú Integrált Energia Technika (IET®) tanfolyam elvégzésével képes leszel Föld Anyának segíteni. Létre fogsz tudni hozni egy IET® energiaoszlopot, amit Szívsugárnak hívunk. Ezeket a Szívsugarakat lehorgonyozzuk és rajtuk keresztül angyali energia áramlik a Földbe. Használhatjuk ezt a technikát a Föld különböző területeinek energetizálására és emberek energetizálására is, hisz mindazok, akik keresztül haladnak rajta, részesülnek az energiájából. Felsőfokú (beavatott) IET® energiarendezőként elhelyezhetsz ilyen oszlopokat otthon, az irodádban vagy iskolák, kórházak, állomások bejárataiban, ahol sok ember megfordul.

FELSŐFOKÚ IET ® TANFOLYAM
Helyszín: Szeretet-kuckó, 1238 Budapest, Láng Endre u. 10.

Felsőfokú IET® tanfolyam díja 50.000Ft, mely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a középfokú IET® (magyar nyelvű) tankönyvet; a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, kávét és aprósüteményt.

A tanfolyam díja 50.000Ft, melyből 10.000Ft az előleg, és a 40.000Ft utalható vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő. A 10.000Ft előleg utalásához szükséges adatokat a jelentkezésed után megkapott válaszlevelemben megtalálod. A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé.

Regisztráció:
kérlek jelentkezz e-mailben az andi@5dcsodaorszag.hu címen és a válaszlevelemben a szükséges információkat elküldöm!
A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételt:
A befizetett előleg teljes egészében visszajár, ha a hallgató a tanfolyam megkezdése előtti 7. naptári napig bejelenti elállási szándékát, ellenkező esetben az előleg nem jár vissza, viszont a befizetéstől számított 6 hónapon belül átvihető más tanfolyamra.

Szeretettel várlak!
Kalteneckerné Balatoni Andrea
Integrated Energy Therapy® – (IET®) – Integrált Energia Technika Mester – Oktató
Felnőttképzési engedély száma: B/2022/000548

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.