Access Energetic Facelift®

Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és úgy is nézz ki, anélkül, hogy krémeket, gépeket, műtéti eljárásokat és egyéb mesterséges beavatkozást kellene bevetned, hogy megtörténhessen?

Az Access Consciousness világában számos testkezelés létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz és ezáltal az életünkben is. Az egyik leglátványosabb eljárás az Access Energetic Facelift®, amely az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon, és hasonló hatással van az egész testre, sőt a látásra is. Már 5-10 alkalom után látszik a változás, 10-20 alkalom után maradandó hatást érhetünk el! De már 3 alkalom után is látható változást hoz. Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 29 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újra strukturálja és újra teremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt. Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés, de kombinálható test-bőrfeszesítéssel is, pl: hason. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során.

Az Access Energetic Facelift® energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A Facelift egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – a kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz… Testünket sokszor használjuk arra, hogy észlelje, érzékelje a környezetünkből áramló információkat. A legtöbbször ezen hatásoknak megfelelően alakítjuk ki testképünket, önmagunkról alkotott hiedelmeinket.

Az Access Energetic Facelift® különlegességét az adja, hogy azokat a nézőpontokat is kitisztítjuk, amelyek limitálják az életenergiát, az egészséget, ifjúságot. Egyben megtanít arra is, hogy képes és hajlandó legyél kommunikálni a sejtjeiddel és a testeddel. Tisztítjuk azokat a nézőpontokat is, hogy mit értünk korosodás alatt, milyen ítélkezéseket, előítéleteket kapcsoltunk a testünkhöz és a szépséghez. Mi lenne, ha kényelmesebben éreznéd magad a bőrödben, és hagynád, hogy a belső szépséged sugározzon ki?

Az energiarendező nem orvos és nem pszichiáter.
A stressz oldása nem helyettesít semmilyen orvosi beavatkozást.

Előzetes bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Tel.: +36-30-434-7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.