Miért Szeretet? és Miért Kuckó?


A mai világban a „SZERETET” szótól félünk, félünk kimondani.  Jól elnyomjuk magunkban, nem is mutatjuk ki, mert lehet az ciki, vagy félelem attól, hogy ha kiadod az érzéseidet sebezhetővé válsz. Pedig az életben a SZERETET a legfontosabb éltető erő, megnyugvást adó és biztonságérzetet keltő, gyógyító szó, legfőképp érzés.

Nekem alap a feltétel nélküli szeretet! Nem félek leírni, kimondani és kimutatni! A legtökéletesebb stresszoldó!

A „KUCKÓ” egy olyan pici hely, ahova el lehet vonulni, ahol biztonságban érezheti magát az ember, mintegy burokban. A biztonság érzése pedig megnyugtató, tehát oldja a stresszt!

Mi az a stressz? (forrás: WIKIPEDIA)

A stressz eredetileg a szervezetnek az ingerekre adott negatív válaszát jelölő orvosi szakkifejezés volt. Mai értelmében vett jelentése „folyamatos feszültség” vagy „tartós idegesség”, mely rendszerint egy, vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a szervezet részéről. A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást is eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét. A betegségek legfőbb okozója.

Mert az embernek nem csak Teste, hanem Lelke és Szelleme is van! E három összehangolása a boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet jelenti!

Mindehhez többféle – a mai szóhasználat szerint – „technika” áll rendelkezésemre, bár ez sokkal többet jelent nekem, mint szimpla technika. Azt mondanám inkább, hogy szabad energiaáramlást elősegítő csodálatos lehetőségeket kap az, aki ezeket a módszereket választja, mert változtatni szeretne az életén.

Előzetes bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Tel.: +36-30-434-7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Szeretetkuckó
Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.