A Középfokú IET® tanfolyam előfeltétele: az Alapfokú IET® tanfolyam elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET® képzési rendszerének következő lépése, ami teljes mértékben az IET® Alapfokú tanfolyam anyagára épül. A középfokú beavatással tovább mélyül, szélesedik az emberi energiameződ, ami hozzáférhetővé teszi számodra a mentális és karmikus lenyomatokat. A speciális Integrált Energia Technika (IET®) kihúzó-elengedő technikával képes leszel ezen energialenyomatok/blokkok kitisztítására.

A középfokú IET tanfolyam részei:
középfokú IET® beavatás, mely aktiválja a 3. és 4. DNS párt; megtanulod a karmikus lenyomatok kitisztítását, kihúzó – elengedő technika; az emberi energiamező (aura) tisztítása, középfokú IET® energiarendezés, melynek rendkívüli hatásait saját magadon megtapasztalhatod.

Középfokú beavatás:
A középfokú beavatás tovább szélesíti az emberi energiameződet annyira, hogy az Integrált Energia Technika (IET®) középfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újra rendezi a 12 szálú DNS 3. (mentális) és 4. (karmikus) párját, mellyel végérvényesen képessé válsz az éteri, érzelmi, mentális és karmikus energiablokkok tisztítására.

Az emberi energiamező tisztítása:
Megtanulod a speciális Integrált Energia Technika (IET®) kihúzó-elengedő technikát, amellyel a kezed úgy működik, mint egy „energiamágnes”, ami vonzza majd kihúzza, kitisztítja a negatív energiablokkokat az emberi energiamezőből. Ezen a tanfolyamon megtanulod megérezni az energiablokkokat és megtanulod beazonosítani melyik szinten találhatók (éteri, érzelmi, mentális, karmikus). Elsajátítod a „rózsaszín buborék technikát” is, ami felerősíti a tisztítás folyamatát.

KÖZÉPFOKÚ IET ® TANFOLYAM 
Helyszín: Szeretet-kuckó, 1238 Budapest XXIII. kerület

Középfokú IET ® tanfolyam ára 45.000Ft, mely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a középfokú IET® (magyar nyelvű) tankönyvet; a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, kávét és aprósüteményt.

A tanfolyam díja 45.000Ft, melyből 10.000Ft az előleg és a 35.000Ft utalható, vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő. A 10.000Ft előleg utalásához szükséges adatokat a jelentkezésed után megkapott válaszlevelemben megtalálod. A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé.

Regisztráció: Kérlek jelentkezz e-mailben az andi@5dcsodaorszag.hu címen és a válaszlevelemben a szükséges információkat elküldöm!
A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételt:
A befizetett előleg teljes egészében visszajár, ha a hallgató a tanfolyam megkezdése előtti 7. naptári napig bejelenti elállási szándékát, ellenkező esetben az előleg nem jár vissza, viszont a befizetéstől számított 6 hónapon belül átvihető más tanfolyamra.

Szeretettel várlak!
Kalteneckerné Balatoni Andrea
Integrated Energy Therapy® – (IET®) – Integrált Energia Technika Mester – Oktató
Felnőttképzési engedély száma: B/2022/000548

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.