Alapfokú Integrált Energia Technika IET® tanfolyam 

Az Alapfokú IET® tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel.
Az Alapfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből az 1. (fizikai) és a 2. (érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, ami képessé teszi a tanítványokat arra, hogy kitisztítsanak a sejtmemóriából fizikai és érzelmi energiablokkokat és a helyükön pozitív fizikai és érzelmi energialenyomatokat hagyjanak.

Az alapfokú tanfolyam részei:
Alapfokú IET® beavatás, Angyali szívkapcsolat technika, az IET® energia integrációs pontok lokalizálása és használata, energiaanatómia és az IET® sejtmemória térkép bemutatása, alapfokú IET® energiarendezés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

Beavatás:
Az alapfokú beavatás kiszélesíti az emberi energiameződet annyira, hogy az Integrált Energia Technika (IET®) alapfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újra rendezi a 12 szálú DNS 1. és 2. párját, mellyel végérvényesen képessé válsz az energiablokkok tisztítására az emberi energiamező első 2 rétegéből.

Angyali szívkapcsolat:
Ez egy egyszerű és csodálatos módszer. Az energiakapcsolat megalapozása után megtanulod, hogyan küldj szeretetet segítő Angyalodnak, majd megtapasztalod, hogy a hozzád visszatérő szeretet az általad küldött sokszorosa. Ez a technika önmagában is fantasztikus, de az Integrált Energia Technika (IET®) rendszerrel együtt használva hihetetlen eredményessé válik.

Sejtmemória tisztítás:
Megtanulod a 9 IET® sejtmemória területet, ahol tudattalanul tároljuk negatív tapasztalatainkat. Ezek megtisztítása gyors és egyszerű, miután megismered a 9 IET® Integrációs pontot, amik lehetővé teszik az energetizálást, az integrálást és a 9 IET® sejtmemória terület tisztítását.

Különleges megerősítő lenyomatok:
Miután az energiablokkokat megtisztítottuk, megtanulod csatornázni az angyali energiát, így egy megerősítő, pozitív energialenyomattal tudod feltölteni a kitisztított területet.

ALAPFOKÚ IET ® TANFOLYAM 
Helyszín: Szeretet-kuckó, 1238 Budapest XXIII. kerület

Az Alapfokú tanfolyam díja: 40.000Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet, a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, kávét és aprósüteményt.

Regisztráció: Kérlek jelentkezz e-mailben az andi@5dcsodaorszag.hu címen és a válaszlevelemben a szükséges információkat elküldöm!

A tanfolyam díja 40.000Ft, melyből 10.000Ft az előleg. A 30.000Ft utalható az előleggel együtt is, vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő. A 10.000Ft előleg utalásához szükséges adatokat a jelentkezésed után megkapott válaszlevelemben megtalálod. A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé.
A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételt:
A befizetett előleg teljes egészében visszajár, ha a hallgató a tanfolyam megkezdése előtti 7. naptári napig bejelenti elállási szándékát, ellenkező esetben az előleg nem jár vissza, viszont a befizetéstől számított 6 hónapon belül átvihető más tanfolyamra.

Szeretettel várlak!
Kalteneckerné Balatoni Andrea
Integrated Energy Therapy® – (IET®) – Integrált Energia Technika Mester – Oktató
Felnőttképzési engedély száma: B/2022/000548

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.