ACCESS BODY®

test energiarendezés

Függőségek és tökéletességmánia törlése, megsemmisítése.

Mibe menekülsz azért, hogy elnyomd az éberséged? Mi a választott „drogod”, a mániád, amitől lehet, hogy szeretnél, de mégsem tudsz szabadulni? Munkamánia, tisztaság mánia, alkohol, dohányzás, kapcsolatfüggőség, tökéletességmánia, evés, folyamatos elvárásoknak való megfelelés, paranoia, őrültség, kényszeresség, agyalás, drámázás? A függőségeddel létrehozol egy képzelt világot, amely átmenetileg megadhatja neked azt az örömöt, megszabadulást, vagy amire vágysz…de ez csak ideiglenes. Mi van, ha lehetséges anélkül is választani a vágyott életet, hogy belemenekülnél valamilyen függőségbe? Hol hitted el és hol ítélted meg magad, hogy erre képtelen vagy? Ezekben az állapotainkban bezárunk a testünkbe rengeteg információt, amelyekhez aztán nem férünk hozzá és ezek a rendszerek automatikusan elkezdenek működni, sokszor már nem is értjük, hogy miért csináljuk.

MTVSS Immunrendszer erősítő, teljesítménynövelő, daganatos betegségek gyógyulását elősegítő, izületeket regeneráló

Ez a testkezelés energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogyan működnie kellene. DNS megújító, immunerősítő daganatos betegségek gyógyításához is. Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek) RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

Zsírsejtek eltörlése

Hányszor ítélted meg a tested az életed során, mellyel megteremtetted a túlsúlyt, a korlátokat, a tested elutasítását? Hány ítélettel teremtesz egyre többet és többet az ítéletekből, melyek végül a valóságoddá válnak és olyannak teremtik a tested, amilyen nem akarna lenni? Hányszor akart a tested teres lenni és ezt a teret étellel “tömöd be”, ahelyett, hogy ránéznél mi működne igazán a testednek, a lényednek? Hol vetted be azt a hazugságot, hogy az ételből jön az energia?  Használod e a túlevést védekezésként?

MDDM Demolekuláris manifesztáció

Molekuláris demanifesztáció (Amikor olyan jelenik meg a testben, aminek nem kellene, vagy nem jelenik meg, aminek kellene, ahol valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, aminek kellene)

Dermisz (bőr) mikrobiotikus elsivatagodásának eltörlése és megsemmisítése és a mikrobiotikus generatív dermisz aktualizálása a testért és a földért

Az ember bőre sokat elárul tulajdonosának pszichéjéről. A bőrünk az elsődleges védelmi rendszerünk, amely elválaszt a külvilágtól. Ha valami irritál, el akarunk zárkózni tőle, legtöbbször a bőrünkön mutatkozik ennek jele, kiütések, gyulladások formájában. A bőrelváltozások és a bőrbetegségek szoros kapcsolatban állnak érzelmi kapcsolatunkkal és a stresszel is. Ez a testkezelés tápláló hatással van a bőrünk állagára, helyreállítja a kiszáradt bőr felszínét. A bőrön keresztül az egész testet kezelni tudjuk. Ez a testkezelés a testünknek való hozzájáruláson keresztül a Föld elsivatagosodására is hatással van!

Látás helyreállítása

Kézrátétes eljárás, mely 15 féle gyógyító energia segítségével kioldja a látással és az öregedéssel kapcsolatos ítélkezéseinket, nézőpontjainkat a testünkből. Ez a kezelés támogatja a látás helyreállítását, ill. homlok- és arcüregproblémákon is segíthet. Feloldja a szemet érintő traumatikus élményeket. Mennyi minden van, amit nem akarunk észrevenni, amire, ha rálátnánk, megváltozna akár az egész életünk?

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

A túlterhelt és kimerült izmokra, vagy allergia által kiváltott hirtelen sokk esetén hat. Az ilyen sokkos reakciók általában az immunrendszer túlérzékenysége következtében jönnek létre. Ha túl feszesek az izmaid, gyakran beáll a vállad, nyakad, hátad, vádlid, túlerőlteted magad edzés közben, ez az energiarendezés segíti a bekeményedett izmok, görcsök kilazítását. Az ACCESS világában az anafilaktikus kifejezés az öregedés folyamatában játszik még szerepet. Ahogy az emberek öregszenek, egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket, tulajdonképpen bezárják a testüket az anafilaktikus sokkba és a testük az öregedés rendszereit kezdi el teremteni. Illetve a sokkolt izmok mások ítéleteiből és a rád erőltetett véleményekből is fakadnak.

Helyzeti FEPa-SoP-ok

Fogyatékossá tevő, entropikus, paralizáló, sorvasztó, pusztító! Olyan fix nézőpontok felvétele az életedben, amikkel nem engeded meg magadnak, hogy az lehess, aki valójában lehetnél, aki vagy! Ez az oka annak, hogy nem működik az életed úgy, ahogy TE szeretnéd. Ez az energiarendezés feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól.

A Fiatalodás beindítása, aktiválása és felfokozása.

A korlátlan energia, korlátlan vagyon és a korlátlan lehetőségek beindítása, aktiválása, felfokozása.
EL DORÁDÓ Legendája

Az energiarendező nem orvos és nem pszichiáter.
A stressz oldása nem helyettesít semmilyen orvosi beavatkozást.

Előzetes bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Kalteneckerné Balatoni Andrea
Tel.: +36-30-434-7840
E-mail: andi@5dcsodaorszag.hu

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.