IET® ENERGIAMEZŐ GYÓGYÍTÓ ANGYALAI tanfolyam

Stevan J. Thayer az IET® technika megalkotója, munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben és eközben megismerkedett több Angyallal is, akik felajánlották segítő ajándékaikat számára. E munkáját „Az Energiamező Gyógyító Angyalai” c. könyvében összegezte, ahol bemutatta, hogy kapcsolta össze az emberi test energiamezejének egy-egy területét egy-egy angyalhoz.

A „Gyógyító Angyalok” tanfolyamot azért fejlesztette ki, hogy kétféle módon segítse a tanítványokat:
Egyrészt azokat, akiknek nincs semmilyen Integrált Energia Technika IET® képzettségük, de szeretik az angyalokat és szeretnének együtt dolgozni a kilenc különleges Gyógyító Angyallal (Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály).

Másrészt a tanfolyam ideális azoknak az IET® tanítványoknak, akik szeretnék elsajátítani, hogyan hívják meg a Gyógyító Angyalokat, mellyel különleges dimenziót nyithatnak meg energiarendezéseik során.

A Tanfolyam négy lépésből álló folyamaton alapul, mely lehetővé teszi számodra, hogy energetikailag összekapcsolódj a Gyógyító Angyalokkal és kifejleszd személyes kapcsolatodat velük.

A tanfolyam hasznos azoknak is, akik még nem érzik, nem látják, nem érzékelik az energiát semmilyen módon, – mégis tudatosan tapasztalják az Angyalok jelenlétét.

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti az Angyalokat és szeretne együtt dolgozni a 9 különleges IET® Angyallal. Ez a tanfolyam lehetőséget ad számodra, hogy megtanulod, hogyan hívd meg az IET® Angyalokat egyesével egy speciális meghívó imával, megtanulod az Angyali Szívkapcsolat technika használatát és, hogy hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz. Felfedezed minden egyes Angyal ajándékát, akik segítik fejlődésedet.

Egy csodákkal teli nap részese lehetsz, ahol az Energiamező 9 IET® Angyalával találkozhatsz. Engedd meg magadnak a megtapasztalásokat, a változásokat, melyeket e csodás Angyali Létezők az életedbe hoznak! Ez egy gyakorlatorientált tanfolyam, tanuld meg hogyan csatornázd az angyali szeretetet, fényt és vezetést!

IET ® AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI TANFOLYAM helyszíne:
Szeretet-kuckó, 1238 Budapest XXIII. kerület

A tanfolyam díja: 30.000Ft., a díj tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; magyar nyelvű tankönyvet; a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, kávét és aprósüteményt.

Ha hívást érzel és szeretnéd megtapasztalni ezeket a csodás energiákat, akkor kérlek regisztrálj az andi@5dcsodaorszag.hu e-mailen és válaszlevelemben elküldöm a szükséges információkat.

A tanfolyam díja 30.000Ft, melyből 10.000Ft az előleg, a 20.000Ft utalható vagy a helyszínen a tanfolyam megkezdése előtt fizetendő. Az előleg utalásához szükséges adatokat a jelentkezésed után megkapott válaszlevelemben megtalálod. A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé.

A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételt:

A befizetett előleg teljes egészében visszajár, ha a hallgató a tanfolyam megkezdése előtti 7. naptári napig bejelenti elállási szándékát, ellenkező esetben az előleg nem jár vissza, viszont a befizetéstől számított 6 hónapon belül átvihető más tanfolyamra.

Szeretettel várom az érdeklődőket!
Kalteneckerné Balatoni Andrea
Integrated Energy Therapy® – (IET®) – Integrált Energia Technika Mester – Oktató
Felnőttképzési engedély száma: B/2022/000548

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on facebook
Facebook

Védett tartalom.