Házirend

Az 5D Csodaország.hu ~ Szeretetkuckó minden Kliensére vonatkoznak a Házirend szabályai.

Nem mentesít ez alól senkit az el nem olvasása!
Megértésed köszönöm!

Az „Andi szeretet-kuckója” facebook oldalam és az „5dcsodaorszag.hu” honlapom is egy egyszerű bemutató oldal. Itt tudsz tájékozódni arról, hogy pontosan milyen energiarendezésekkel foglalkozom és ezek kb. milyen
időintervallumban történnek.

Mindig, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Sokatoknak munka után van csak lehetősége igénybe venni az energiarendezéseket, ezért szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a 16:00 óra utáni időpontjaim nagyon hamar betelnek. A várakozás 2-3 hét is lehet.
Megértéseteket szintén köszönöm.

Egyszerre egy embert áll módomban fogadni, azaz kizárólag a kezelt személyt!
Kísérőt nem!

A rögzített időpontok közül, ha kettőt lemondasz, akkor az összes többit automatikusan törlöm és kiadom más Kliensnek, illetve nem áll módomban új időpontot adni!

Ha a rögzített időpont előtti 24 órában lemondasz egy energiarendezést, akkor a következő alkalommal annak az 50%-a is kiszámlázásra kerül. Így korrekt.
(pl.: az időpontod szerda 15:30 és ezt kedd 15:30 után mondod le)
Ez alól kivétel az a Kliens, aki új időpontot egyeztet a lemondás idején, illetve maximum 1 héten belül.
DE! Itt is felhívom a figyelmed arra, hogy várakozási idő van a délutáni időpontokban.

Arra kérlek, hogy e tényeket vedd figyelembe az én szemszögemből is. (pl.: Van egy rögzített időpontod, amit megbeszéltünk. Ezt, ha fél nappal előtte lemondod, esetleg 1 órával előtte… nekem nem lesz ebből bevételem, és nem tudom a kiesett időt ilyen gyorsan kiadni más Kliensnek. Neked megmarad az energiarendezésre szánt pénzed, azonban én az energiarendezésből befolyó pénzből élek. Ezzel nagyon sokan nem foglalkoznak, vagy bele sem gondolnak, tisztelet a kivételnek.
Ne értsd félre, nem áll szándékomban a pénztárcádban kutakodni, semmi közöm hozzá. Ezzel a ténnyel csak szeretném felhívni a figyelmedet, hogy tartsuk egymás idejét tiszteletben. Köszönöm a megértésed.

NAGYON FONTOS!
Ha beteg vagy, menj orvoshoz ~ maradj otthon! Nem gyógyítok, valamint én sem szeretnék beteg lenni!
Pihenj, gyógyulj meg.

Nyitva tartás: Megbeszélés szerint! Bejelentkezés mindenképp szükséges!

Tapasztalataim alapján:
A Kliensek tiszteletben tartják az energiarendező/tanácsadó/oktató beosztását és szabadidejét, valamint a következő Kliens foglalt időpontját és idejét is. Azaz, mindig a megbeszélt időpont előtt 10-5 perccel csengetnek be a kapucsengőn, és az energiarendezés/tanácsadás befejezése után maximum 10 perccel távoznak. Kivételt képez a regresszió és a tanfolyamok (erről külön információt adok). Amennyiben késés történik, az energiarendezés/tanácsadás rövidebb ideig fog tartani. Ennek be nem tartása esetén nincs lehetőségem legközelebbi alkalom megbeszélésére.

Köszönöm megtisztelő figyelmedet, és hogy szántál időt a Házirend elolvasására.

Megosztom ezt az oldalt a Facebookon másokkal:Share on Facebook
Facebook

Védett tartalom.